Detalii curse

Concursul de alergare semimaraton/cros se va desfășura în 5 octombrie 2024, având zona de START-SOSIRE pe strada Tudor Arghezi din orașul Hațeg, va avea patru trasee corespunzătoare a patru categorii diferite. Startul și sosirea va fi din strada Tudor Arghezi, continuând pe strada Dr. Valeriu Popovici, traversând zona Lunca de jos, după care va intra în pădurea Orașului Hațeg, atingând obiective ca Tronul străbunilor, Cetatea Regală a Hațegului, sat Subcetate și retur prin zona denumită Răstoacă, până în zona de start/sosire Tudor Arghezi.

Concursul de copii se va desfășura făcând o bucla pe străzile Tudor Arghezi – Dr. Valeriu Popovici – Matei Corvin – Nucilor.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica traseul, vă rugăm să îl consultați atent înaintea desfășurării cursei!

Vezi programul pe ore: PROGRAM

Punctul START – SOSIRE:

Semimaraton

Traseul plecă de la punctul Start – Sosire, pe strada Tudor Arghezi virează stânga pe strada Dr. Valeriu Popovici, continuă pe drumul de pământ ce traversează zona Lunca de Jos de unde se continuă în pădure , urcuș pe curbă de nivel până deasupra de restaurantul Zimbru, virează la dreapta pe drumul forestier din pădure trecând pe la următoarele puncte: Tronul străbunilor, Cetatea Regală a Hațegului, continuă spre pajiștea Subcetate, urcă dealul din vecinătate, după care traseul coboară in zona Halta Covragi mergand în paralel cu terasamentul CFR, ajunge în satul Subcetate, de la intersecția cu Caminul Cultural(63A) urca pe lângă bazinul de apa de unde revine in pădure și coboară în zona Răstoacă, iar pe drumul de pământ revine pe traseul de plecare în punctul de sosire similar cu punctul de Start.

Timp limită: 5 h

Vezi toate punctele de hidratare/alimentare pe harta interactivă:

Cros 12 km

Traseul plecă de la punctul Start – Sosire amplasat pe strada Tudor Arghezi virează stânga pe strada Dr. Valeriu Popovici, continuă pe drumul de pământ ce traversează zona Lunca de Jos de unde se continuă în pădure , urcuș pe curbă de nivel până deasupra de restaurantul Zimbru, virează la dreapta pe drumul forestier din pădure trecând pe la următoarele puncte: Tronul străbunilor, Cetatea Regala a Hațegului, de unde revine în pădure, coboară în zona Răstoacă, iar pe drumul de pământ revine pe traseul de plecare în punctul de sosire similar cu punctul de Start.

Timp limită: 3 h

Vezi toate punctele de hidratare/alimentare pe harta interactivă:

Cursa copiilor și Family

Traseul pleacă de la punctul Start – Sosire amplasat pe strada Tudor Arghezi, virează stânga pe strada Dr. Valeriu Popovici, virează stânga pe strada Matei Corvin apoi virează tot stânga pe strada Nucilor, virează stânga pe strada Tudor Arghezi, unde se află sosirea. Traseul are 800 de metri.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
Instagram