Regulament concurs

HATEG  ROYAL TRAIL este un eveniment de alergare care presupune o pregătire specifica anterioară nivel începător-mediu.

Condiție fizica

Vă recomandăm ca pentru înscrierea la evenimentul HATEG ROYAL TRAIL să fiți în formă și să aveți o stare generală bună de sănătate. Prin înscrierea și participarea dvs. la eveniment confirmați faptul că sunteți apt(ă) din punct de vedere fizic și al sănătății pentru a participa la aceasta ediție, un eveniment solicitant fizic, și că sunteți de acord cu faptul ca organizatorii, precum și oricine are legatură cu aceștia (sponsori, parteneri, angajați, autorități, oficiali, voluntari etc.) nu se fac responsabili de nici o boală sau afecțiune pe care ați putea să o dobândiți în timpul evenimentului. Declarați că sunteți apt(ă) fizic pentru participarea la eveniment și nu ați fost sfătuiți să nu participați la acest eveniment de către un medic.

Reguli de acces și siguranță :

Prin înscrierea si participarea dvs. la evenimentul HATEG ROYAL TRAIL va dați acordul pentru următoarele:

 • ca nu voi solicita rambursarea taxei de înscriere sub nici o forma decât din motive medicale dar și in acest caz nu mai târziu de 16 SEPTEMBRIE 2024 in baza unui email trimis la adresa de contact contact@hategroyaltrail.ro însoțit de actele medicale ce dovedesc incapacitatea participării de pe adresa de email de la care s-a făcut înregistrarea si in care să existe datele de contact: nume, prenume, CNP si cont bancar IBAN
 • ca veți prezenta organizatorilor la check-in confirmare electronica printată sau salvată pe propriul telefon mobil. Aceasta invitație/confirmare electronică ați primit-o pe email la validarea înregistrarii.
 • ca veți duce cu voi sau veți purta echipament sportiv adecvat pe tot parcursul competiției.
 • se pot înscrie la cursele de cros sau semimaraton în cadrul categoriei de vârstă UNDER29 și persoane sub  vârsta de 18 ani cu acordul si răspunderea unui adult/tutore, varsta minima 10 ani.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU*

• pantofi de alergare de trail cu grip consistent
• recipiente lichide de minim 0,5 litri
• caciula/șapcă/mănusi (in functie de vreme)
• telefon mobil funcțional

* echipamentul obligatoriu este pentru semimaraton si cros

 •  ca voi permite organizatorilor sa-mi verifice echipamentul obligatoriu atat la start cat si pe traseu iar in cazul in care nu voi avea asupra mea tot echipamentul obligatoriu voi fi descalificat, intelegand totodata ca acest lucru se face pentru siguranta si sanatatea mea;
 • ca nu va veti afla sub influenta bauturilor alcoolice si/ sau a stupefiantelor pe parcursul desfasurarii competitiei pentru care ati optat;
 • ca exonerati organizatorii, precum si oricine are legatura cu acestia (sponsori, parteneri, angajati, autoritati, oficiali, voluntari etc) de orice raspundere in legatura cu eventuale furturi/pierderi ale bunurilor proprii care ar putea fi comise la acest eveniment.
 • ca traseul traverseaza si se suprapune pe drumuri publice care nu vor fi inchise circulatiei si in aceste zone trebuie respectate regulile de circulatie in vigoare in Romania.

Kit-ul de participare 2024

Fiecare concurent va primi :

 • tricou alergare personalizat Hateg Royal Trail,
 • numar de concurs (cu chip de cronometrare),
 • medalie de finisher (in cazul terminarii cursei la care a fost inscris),
 • acces la punctele de hidratare si alimentare (alimente dulci si sarate, bauturi isotonice, suplimente)
 • fotografii la start/finish si traseu
 • produse parteneri
 • rezultate in timp real pe website-ul dedicat www.time-it.ro

Suport/Asistenta

Alergatorii curselor de semimaraton si cros vor putea beneficia de suport (asistenta) doar in perimetrul punctelor de alimentare/hidratare/control specificate in descrierea curselor.

Promovare

Pe durata evenimentului HATEG ROYAL TRAIL se vor face poze si filmări, care sunt considerate materiale promoționale ce aparțin de drept organizatorilor si partenerilor, astfel încât sa se poată folosi de aceștia in diverse scopuri de promovare si marketing. Acceptând termenii si condițiile se considera automat ca sunteți de acord sa apăreți in aceste materiale si ca nu aveți nicio problema sa fiți tag-uit in rețelele sociale. In cazul in care nu doriți acest lucru va trebui sa ne trimiteți o notificare scrisa in acest sens pe adresa de e-mail: contact@hategroyaltrail.ro

Premii

Vor fi premiate cu produse de la parteneri, trofee / diplome si premii in bani:

 • primele 3 locuri la Semimaraton– Open si primele 3 locuri la Categorii de varsta (under 29, 30-39, 40-49, 50+) M+F
 • primele 3 locuri la Cros 12k– Open si Categorii de varsta (under 29,30-39, 40-49, 50+)M+F
 • primele 3 locuri la categorii Copii si Family-Open, Categorii de vârsta (4-6 ani M+F,7-9 ani M+F, 10-12 ani M+F, 13-15 ani M+F, Family OPEN F+B(sexul copilului))

Timpi limita

SEMIMARATON– 5h ,CROS– 3h, Copii si Family 1h

Returnarea taxei de inscriere

Rambursarea taxei de înscriere nu este posibila decat din motive medicale cu acte doveditoare dar si in acest caz nu mai târziu de 16 septembrie 2023 in baza unui e-mail trimis la adresa de contact@hategroyaltrail.ro de pe adresa de email de la care s-a făcut înregistrarea si in care sa existe datele de contact: nume, prenume, CNP si cont bancar IBAN.

Schimbul intre curse / inlocuirea concurentilor

In cazul accidentarii sau a altor probleme care va determina sa nu puteti participa la cursa noastra aveti posibilitatea de a inlocui numele persoanei care participa sau a schimba cursa pana cel tarziu la data de 16 septembrie 2024, data dupa care orice modificare NU MAI ESTE POSIBILA decât în situații speciale!

Clauze finale

Acceptând termenii si condițiile se considera automat ca sunteți de acord cu ceea ce a fost prezentat mai sus si ați luat la cunoștință de conținutul regulilor de acces si siguranță. Ați citit fiecare punct al actului, l-ați înțeles, vi l-ați însușit si vi-l asumați de buna voie si fără nicio constrângere din partea nimănui.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
Instagram