Termeni și condiții

Cine suntem?

Nume: ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV ZMBR
C.U.I. 46259411
Banca: Banca Transilvania
IBAN: RO20BTRLRONCRT0641697301

Date de contact:
Adresa corespondență: Str. Munții Retezat, nr. 2, ap. 20, loc. Hațeg, Jud. Hunedoara
Adresa de email: acszmbr@gmail.com

Telefon: 0761654714 – Ciobanu Adrian

Informații generale

Accesul pe site în vederea efectuării unei înscrieri este permis oricărui utilizator. Se consideră acceptarea acestor termeni și condiții dacă dumneavoastră accesați, vizitați, folosiți sau achiziționați produsele și/sau serviciile prezentate pe site-ul nostru. Menționăm că ne rezervăm dreptul de a realiza modificări site-ului sau acestor termeni și condiții fără a vă anunța în prealabil sau fără să ne justificăm motivele.

Întreg conținutul site-ului hategroyaltrai.ro este proprietatea ASOCIATIEI CLUBUL SPORTIV ZMBR în conformitate cu legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea unuia dintre elementele existente ale site-ului nostru fără acordul nostru se pedepsește în conformitate cu prevederile legii în vigoare.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea.

Prin înscrierea la concurs, participanții declară că au citit și sunt de acord cu prevederile acestui regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care sunt furnizate date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

Se pot înscrie la cursele de cros sau semimaraton în cadrul categoriei de vârstă UNDER29 și persoane sub  vârsta de 18 ani cu acordul si răspunderea unui adult/tutore, varsta minima 10 ani.

Servicii

Prin intermediul acestui website se pot face înscrieri la evenimentul sportiv HAȚEG ROYAL TRAIL.

Menționăm faptul că înscrierile la evenimentul sportiv HAȚEG ROYAL TRAIL. sunt oferite în limita locurilor disponibile. Nu pot fi cerute despăgubiri în cazul în care în urma înscrierii, produsele promoționale nu pot fi livrate din motive întemeiate (precum lipsa produsului în stoc), în caz de forță majoră sau dacă termenul de livrare este peste așteptările rezonabile ale utilizatorilor.

Completarea datelor de înscriere, dar fără finalizarea comenzii, nu semnifică înregistrarea unei înscrieri.

Pentru comenzile prin Internet, urmatorii pasi trebuie urmati:

Pasul 1 – Selectarea categoriei disponibile la eveniment.
In momentul in care decideti sa vă înscrieți, va rugam accesati butonul corespunzator probei dorite, dupa care va vom indica pasii necesari finalizarii comenzii dumneavoastra. Comanda dumneavoastra va fi procesata dupa ce ati parcurs toti pasii corespunzatori și primiți mesajul de înregistrare completă.

Pasul 2 – Plata
Pentru ca înscrierea să fie validată trebuie să efectuați plata în termen de 5 zile de la înregistrare. Vom oferi trei variante:

  • prin transfer bancar
  • cu cardul, prin payu
  • achitare la sediul Asociației

După confirmarea plății și trimiterea dovezii (în cazul transferului bancar), înscrierea va fi validată și veți primi un mail în maxim 120 de ore, mail ce constituie dovada de achiziție a serviciului.

Dacă plata nu a fost confirmată în cele 5 zile menționate, înregistrarea va fi anulată.

Va rugam să verificati cu atentie datele personale introduse pe parcursul înregistrării și plății.

Lista de prețuri

CursaPână în 30 martie1 aprilie – 15 iunie16 iunie– 15 august16 august – 15 septembrie16 septembrie – 2 octombrie
Semimaraton120 RON150 RON170 RON 190 RON150 RON (fără KIT, doar numar)
Cros 12 km120 RON150 RON170 RON 190 RON 150 RON (fără KIT,doar numar)
Cursa copiilor (maxim 100 de copii)GRATUITGRATUITGRATUIT GRATUITGRATUIT
Family OpenGRATUITGRATUITGRATUIT GRATUITGRATUIT

Dreptul de retragere

Toate comenzile sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate.
Clientii finali nu au drept de retragere din contractul de vanzare prin care au achizitionat înscrieri, având în vedere dispozițiile art.16 alin.1 lit.a si lit.l) din OUG nr.34/2014, prin care au fost implementate dispozitiile art.16 (1) din Directiva nr.2011/83/UE din 25.10.2011 privind drepturile consumatorilor.

Prin incheierea contractului de la înscriere, clientul achizitioneaza si servicii de intermediere, administrare comanda, precum si servicii conexe acestora. Toate aceste servicii sunt exceptate de la aplicarea dreptului de retragere, conform art.16 alin.1 lit.a) din OUG nr.34/2014, avand in vedere faptul ca prin comanda si plata efectuata, clientul isi exprima in mod expres acordul in legatura cu inceperea executarii serviciilor de intermediere, administrare comanda si servicii conexe acestora, fiind constient ca prin finalizarea comenzii isi va pierde dreptul de retragere ca urmare a executarii complete a contractului de vanzare de catre Asociatia Casa Bunicilor Retezat si a prestarii integrale a tuturor serviciilor.

Pretul serviciilor de intermediere, administrare comanda si servicii conexe nu se returneaza in niciun caz, nici chiar in cazul anularii evenimentului, din cauza faptului ca aceste servicii au fost prestate si finalizate cu succes odata cu achizitionarea înscrierii si nu depind de desfasurarea efectiva a evenimentului.

Prezentele clauze se aplica si in cazul existentei unui caz de forta majora.

Plata cu cardul

Plata aferentă Pachetelor de servicii comandate prin intermediul site-ului hategroyaltrail.ro poate fi efectuată exclusiv prin intermediul platformei online https://register.42km.ro. Tarifele aferente Pachetelor sunt exprimate în lei (RON).

Înscrierile care au fost comandate prin website-ul hategroyaltrail.ro pot fi platite prin card prin platforma PAYU. Fiecare înscriere este validă numai dupa ce plata integrala a fost efectuata.

Puteti plati contravaloarea înscrierii introducand datele cardului dumneavoastra VISA sau EURO/MASTERCARD.
Cand executati plati cu cardul de credit trebuie sa prezentati un card valabil. Debitul va fi extras de pe cardul dumneavoastra (pentru securitatea dumneavoastra, datele de pe card se vor inregistra doar la sfarsitul tranzactiei, datele nu vor fi salvate, ci trimise direct catre providerul de plati).
Pentru platile cu cardul beneficiarul tranzactiei este ASOCIATIA CLUB SPORTIV ZMBR , C.U.I. 46259411
IBAN: RO20BTRLRONCRT0641697301

Operatul de plati care realizeaza operatiunile bancare este Platforma PAYU

Cumparatorul si proprietarul cardului trebuie sa fie una si aceeasi persoana.

Politica de achiziție, livrare, anulare / retur a produselor și serviciilor 

Prin înscrierea pe platforma hategroyaltrail.ro, ASOCIATIA CLUB SPORTIV ZMBR se obligă să organizeze evenimentul sportiv HAȚEG ROYAL TRAIL 2024 respectând termenii și condițiile și legile aplicabile în România. Utilizatorul își asumă corectitudinea și exactitatea datelor furnizate, inclusiv a datelor de contact ale sale și ale beneficiarilor.

Prin completarea tuturor pașilor de înscriere în platformă, vei figura ca înscris în lista participanților la evenimentul HAȚEG ROYAL TRAIL 2024.

În cazul în care decidem să anulăm, să amânăm, să reprogramăm evenimentul, sa modifice programul evenimentului (ora/program) sau să schimbăm un locul de desfasurare a evenimentului, organizatorul este responsabil de a decide dacă taxele pot fi returnate, rambursate sau schimbate.

În cazul în care organizarea concursului este împiedicată de evenimente de forță majoră și/sau de evenimente meteo nefavorabile, organizatorul își rezervă dreptul de a decide, după caz, încheierea sau prelungirea concursului. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament de câte ori este necesar, cu informarea corespunzătoare a celor interesați.

Prezentul Regulament a fost întocmit și va fi făcut public, conform legislației în vigoare, pe întreaga perioadă de desfășurare a concursului, acesta putând fi consultat și la sectiunea regulament.

Prin înscrierea pe platforma retezatmountainrun.ro declari că iei la cunoștință Termenii și condițiile și că vei respecta regulamentul.

Colectarea de informații și protecția datelor

Informațiile privind modul în care Organizatorul poate colecta, prelucra și stoca datele dvs. cu caracter personal pentru
eveniment și în alte scopuri se pot găsi în pagina Politica de confidențialitate.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
YouTube
Instagram